Het is officieel: de volgende Assassin's Creed speelt zich af in Griekenland

Assasin's Creed: Odyssey
05/10/2018
Action adventure
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Het is bijna traditie geworden, maar de nieuwe Assassin's Creed is wederom gelekt door een fout van een externe partij. Ditmaal stelde een retailer een t-shirt en sleutelhanger van Assassin's Creed: Odyssey te vroeg beschikbaar op diens webshop, waardoor Ubisoft zich noodgedwongen zag om het duveltje alvast uit het doosje te laten en te bevestigen dat de game daadwerkelijk bestaat middels een teaser die je onderaan dit bericht kunt vinden. 

Het logo en de merchandise, evenals de subtitel van de game, wijzen erop dat de nieuwste Assassin's Creed zich afspeelt in Griekenland, wat in lijn ligt met eerder gelekte informatie over de game. Bij dat lek werd aangegeven dat Origins het eerste deel in een trilogie zou zijn, die spelers achtereenvolgend naar Egypte, Griekenland en Rome zou brengen. Insiders bij Ubisoft bevestigde dit destijds gedeeltelijk, maar lieten ook weten dat een gedeelte van het lek niet op waarheid beruste, zonder hier dieper op in te gaan. We adviseren daarom dit nog steeds met een korreltje zout te nemen.

Wat betrouwbaarder is, zijn de details die Kotaku heeft weten te ontfutselen bij hun contactpersonen binnen de uitgever. Die stellen namelijk dat de game nog meer RPG-invloeden krijgt dan het al heeft, waaronder verschillende dialoogopties. Verder zou er een mannelijk én vrouwelijk hoofdpersonage zijn, al is het niet duidelijk of deze naast elkaar bestaan, zoals Jacob en Evie, of dat ze voor elkaar inwisselbaar zijn zodat spelers het geslacht van hun karakter kunnen kiezen, ook een normaal iets bij games met RPG-invloeden.

Ubisoft heeft al bevestigd dat het de game mee gaat nemen naar de E3, dus dan krijgen we hopelijk antwoord op deze vragen.

 

Bron: Kotaku

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner