Hentai Girl in Space speel je niet voor de vrouwen

Hentai Girl in Space
07/01/2019
niet beschikbaar
nee
PC

Meestal wanneer er weer een game op Steam verschijnt met het woord Hentai in de titel, dan weet je al hoe laat het is: een game die weinig meer is dan een gallery met tweedimensionale porno, verstopt onder een flinterdun laagje gameplay. Maar niet in Hentai Girl in Space.

In deze game zie je niet enkel niet daadwerkelijk naakte dames, daar ze geen geslachtsdelen of tepels hebben, maar de gameplay is zowaar de moeite waard. HGiS is namelijk een Arkenoid-kloon waar ze om de een of andere reden vrouwen in gepropt hebben. Waarom we jullie dit vertellen? Omdat de game nu in de aanbieding is.

Hentai¬†Girl in Space kan jouw vreemde toevoeging aan je collectie zijn voor ‚ā¨ 0,47, hetgeen 41% goedkoper is dan de reguliere prijs van ‚ā¨ 0,79. Maar wel enkel als je hem voor 14 januari koopt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, 666999 of Hype Productionz, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner