Heet jezelf welkom in het Xbox-kamp met deze Xbox One S-bundel

Hoewel al volop gespeculeerd wordt over de opvolger van de Xbox One, duurt het waarschijnlijk nog wel enkele jaren voordat die in de winkel ligt. Dat is dus geen reden om af te zien van het kopen van de console als je daar interesse in hebt.

Ook een interessante aanbieding hoeft geen bezwaar te zijn, daar die met regelmaat voorbijkomen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze nieuwe deal op Bol.com. Daar krijg je voor ‚ā¨ 244,- de witte Xbox One S-bundel met twee controllers en Rocket League √©n nu tijdelijk een downloadcode voor FIFA¬†19. Als dat nog geen goed begin van je verzameling is, dan weet ik het ook niet meer. Vooral omdat je met de maand gratis Xbox¬†Game Pass √©n Xbox Live Gold direct met allerlei games aan de slag kunt, buiten die twee die gratis meegeleverd worden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Electronic Arts, EA Sports, Psyonix, Microsoft of Bol.com, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bol.com

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner