'Hector' zet Albion Online op zijn kop

Albion: Online
17/07/2017
MMORPG
ja
PC

In iets meer dan een maand verschijnt de definitieve versie van Albion: Online. Ter voorbereiding hiervan is de game nog eenmaal van een grote update voorzien, die door de ontwikkelaars Hector is gedoopt.

Hector brengt natuurlijk de standaard bug-, balance- en performancefixes met zich mee, maar gooit ook enkele systemen binnen de game overhoop. Volgens de patch notes die op het persportaal van de ontwikkelaar staan verandert concreet het volgende:

  • The Black Market is een nieuwe handelaars-NPC in Caerleon, die voorwerpen van crafters koopt en ze herverdeeld naar de kisten en mobs van Albion. The Black Market is anders dan de typische NPC-handelaar. Zijn vraag voor items wordt bepaald door het aantal mobs dat wereldwijd gedood wordt. Deze nieuwe functie garandeert nieuwe drops in PvE, zonder afbreuk te doen aan de economie van spelers.
  • Een update van de Outlands bevat de verwijdering van de huidige steden in de zwarte zones en havens. De connectie tussen het koninklijke continent en de Outlands zal worden verzekerd door een portaal in Caerleon dat verbonden is met verschillende delen van de Outlands. De hogere gebieden in Outlands hebben een grotere kans op magische grondstoffen dan het koninklijke continent.
  • Hellgates biedt de perfecte mix tussen PvE en PvP in Albion Online en krijg een hoognodige facelift. Het is nu gevormd als een pentagram met meerdere ingangen, waardoor spelers toegang tot Hellgates kunnen krijgen met verschillende moeilijkheidsgraden:¬†Ashen Hellgates (veilige zones),¬†Ignited Hellgates (gele zones) en Infernal Hellgates¬†(rode en zwarte zones).
  • Nieuwe mounts voor de Undead-,¬†Morgana- en Keeper-facties
  • De tutorial is flink verbeterd. The Royal Expeditionary Foces zullen beginnende spelers een aantal missies geven, welke dienen als een introductie van alle mogelijkheden binnen de spelwereld van Albion.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner