Haal Riven nu in huis met de deal van GoodOldGames

Riven: The Sequel to Myst
31 oktober 1997
niet beschikbaar
nee
PC, Mac, PSone

Hoewel Myst niet zo bekend is geworden als veel van zijn genregenoten die in dezelfde periode zijn verschenen, is het een serie die tot op de dag van vandaag een groot aantal volgers heeft in bepaalde kringen. Steeds meer gamers komen hierdoor via fans in aanraking met de franchise, die op zijn beurt aan bekendheid wint.

Wat helpt om dat proces te versnellen, is een lage entreeprijs voor zij die nog twijfelen. En tot en met vrijdag kun je dat krijgen op GoodOldGames. Daar zijn alle delen van de serie namelijk fors in prijs verlaagd. Zo ook Riven: The Sequel to Myst, die nu in plaats van $5,99 slechts $2.09 kost. Mocht je de voorkeur geven aan Steam? Dan is ook dat geen probleem! Daar krijg je namelijk momenteel precies dezelfde aanbieding.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, Valve of Cyan Worlds, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner