Haal drie toptitels van Warner Bros voor een voordeelprijs in huis

Warner Bros kennen de meeste mensen als een van de grootste namen in de filmindustrie. Het bedrijf heeft diens activiteiten echter al jaren geleden uitgebreid met videogames, die niet zelden gebaseerd zijn op de IP’s in hun filmportfolio. En drie van die games zijn nu als een bundel te koop bij Fanatical.

Mad Max, Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition en Batman: Arkham Origins zijn nou niet bepaald nieuwe games, maar ze kosten desondanks nog wel € 19,99 per stuk. Maar niet de komende twee dagen! Dan heb je alle drie de games tezamen al voor het relatief kleine bedrag van € 9,99. Dat is een korting van maar liefst 84%!.

Deze Warner Legends Pack is hier te koop, zolang als dat de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang om ervan te profiteren.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Warner Bros of Netherrealm Studios, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
 

Bron: Fanatical

Discord

Hot
EnquĂŞte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner