Grijp nu nog snel de Humble Jumbo Bundle 10

Heb je het op de een of andere manier voor elkaar gekregen om niets te spelen te hebben tijdens de drukste periode van het jaar? Treur dan niet! Humble Bundle heeft namelijk een flinke bundel voor bijna niets voor je.

Krap bij kas? Betaal dan $1 en krijg keys voor Grey Goo: Definitive Edition, Epistory: Typing Chronicles en Oddworld: New 'n' Tasty om je mee te vermaken. Tevens krijg je tien procent korting als je lid wordt van Humble Monthly. Is dat echter niet genoeg om je bezig te houden, dan ga je iets meer nodig hebben.

Wie namelijk meer dan het gemiddelde betaald, op moment van schrijven $5,96, krijgt naast de drie games die hierboven genoemd worden ook Prototype 2, Kingdom: New Lands, How to Survive 2, Wasteland, The Bard's Tale + diens soundtrack en Tormenter X Punisher.

Wil je echter de hoofdprijs? Dan heb je $10 nodig om ook Wasteland 2: Director's Cut, inclusief soundtrack, te ontvangen, evenals $2 tegoed voor Humble Bundle (enkel beschikbaar voor leden van Humble Monthly). Dit aanbod is nog twee dagen beschikbaar via deze link.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of de ontwikkelaars van deze games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner