GRID: Autosport komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One

27/06/2014
Racing
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Vanmiddag werd GRID: Autosport aangekondigd voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Veel gamers zullen er ongetwijfeld raar van hebben opgekeken dat deze racegame niet uitkomt op de PlayStation 4 en de Xbox One. We hoeven ons echter geen zorgen te maken, GRID: Autosport komt namelijk in een onbepaalde tijd uit op de next-gen consoles.

In een interview met IGN geeft Codemasters aan dat bij GRID: Autosport dezelfde engine wordt gebruikt als bij GRID 2. De ontwikkelaar wilde niet een game uitbrengen op de PlayStation 4 en Xbox One die daar niet gemaakt voor was en koos daarom voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Toch betekent dit niet dat GRID: Autosport uiteindelijk niet verschijnt op de next-gen platformen, zo blijkt op NeoGAF.

Op het welbekende forum NeoGAF geeft Codemasters aan dat zij eerst de game af willen krijgen op de PlayStation 3 en Xbox 360 en daarna pas willen beginnen aan een next-gen versie. Wanneer ze eenmaal beginnen aan een next-gen versie willen ze die ook echt nex-gen maken. Dit betekent dat ze dat project niet willen afraffelen waardoor er een versie komt met 720p en 30 frames per seconden.

Bron: NeoGAF

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner