Gratis DLC voor Battlefield: Bad Company 2 vanaf dag 1

Battlefield: Bad Company 2
05/03/2010
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Dat Electronic Arts regelmatig snel is met het lanceren van downloadbare content is geen geheim. Ook Battlefield: Bad Company 2 ontkomt er niet aan. Toch is er geen reden tot paniek, want de extra content zal vanaf de releasedag helemaal gratis te downloaden zijn.

Geen extra character skin dit keer, wel twee heuse multiplayer maps. Laguna Alta is er één van en bevat de mode Conquest, terwijl je in Nelson Bay met de Rush mode aan de slag kunt. Het totale aantal maps op de release komt hierdoor op tien. Kort na de lancering van de game volgt bovendien een tweede gratis map pack.

De extra content is net als bij onder andere Dragon Age: Origins en Mass Effect 2 onderdeel van EA's 'Project Ten Dollar'. Dit houdt in dat je bij aankoop van tweedehands games wél moet betalen voor downloadbare content.

Battlefield: Bad Company 2 wordt geleverd met een code die je maar één keer kunt gebruiken. Heb je een tweedehands exemplaar in bezit en wil je toch alle gratis DLC in het bezit hebben, dan zul je voor vijftien euro een nieuwe code moeten aanschaffen.

Bron: VG247

Reacties

dimebag15 op Vrijdag 26 februari 2010 om 21:04

Het is wel erg belagelijk van die 2e hands games

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner