Grand Slam Tennis 2 aangekondigd

Grand Slam Tennis 2
TBA 2012
Sport
ja
PlayStation 3, Xbox 360

Electronic Arts heeft Grand Slam Tennis 2 aangekondigd. De game moet in 2012 verschijnen en zal sowieso uitkomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Het eerste deel verscheen voor de Nintendo Wii. Het is nog niet bekend of dit tweede deel daar ook op verschijnt. Hieronder hebben we alvast wat details over de game voor jullie opgesomd:

  • Er zijn vele modi aanwezig. In Play Now kun je een simpel spelletje opstarten, zowel single als dubbel. Er is een Carreer Mode waarin je een carri√ęre van tien jaar kunt doorlopen. Daarnaast kun je ook online aan de slag en zijn er extra functies zoals de Game Face Foto.
  • Je kunt Grand Slam Master worden door Roland Garros, The US¬†Open, The Australian Open en Wimbledon te winnen. EA¬†heeft alleenrecht op Wimbledon, dus dat toernooi zul je enkel in Grand Slam Tennis vinden.
  • Total Raquet Control is ingevoerd. Hiermee bestuur je de tennissers nog nauwkeuriger. Met de rechter stick zul je de meeste moves uitvoeren, zoals de forehand smash, backhand, overhead en de volley.
  • Toevoeging van PlayStation Move.
  • Je kunt klassieke momenten uit de tennisgeschiedenis naspelen en je kunt met klassieke tennislegendes spelen.
  • De AI is sterk verbeterd. De zogenaamde 'organische AI' zorgt ervoor dat het niveau van de computer zich aanpast naar jouw speelstijl. Daarnaast kennen alle personages hun sterke en zwakke punten, zoals ze die in het echt ook hebben. Ook de karaktertrekjes en emoties die de tennissers in het echt vaak laten zien, zijn aanwezig in Grand Slam Tennis 2.
Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner