God of War voor € 25,-? Dat kan bij GameMania

God of War (PS4)
20/04/2018
Hack and slash
nee
PlayStation 4

De God of War reboot is zonder twijfel de grootste release van deze maand. Het is dan ook niet raar dat (web)winkels hierop kapitaliseren door met de prijs van het spel te stunten. Goedkoper dan bij GameMania gaat het echter niet worden. Daar kost het spel namelijk slechts € 25,-.

Natuurlijk is het zo dat wanneer iets te goed lijkt, het dat meestal ook is. En ook bij de actie van GameMania zit er een addertje onder het gras. Om van deze speciale actieprijs te kunnen profiteren, moet je namelijk niet enkel € 25,- paraat hebben, maar ook twee spellen inleveren. En denk maar niet dat je PlayStation 3-games daarvoor boven kunt halen.

De games die je moet inleveren om God of War met korting te kunnen aanschaffen moeten in deze lijst van 649 games staan en natuurlijk in goede staat zijn. Overigens kun je er ook gewoon een inleveren, maar dan wordt ook de korting natuurlijk lager. Je betaalt dan nog € 45,-.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door GameMania of Sony, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: GameMania

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner