Gerucht: Deze zondag wordt World of Warcraft: Burning Crusade Classic onthuld

World of Warcraft: Classic
27/08/2019
MMORPG
ja
PC

Update: De informatie werd zojuist bevestigd. Bovendien werd een trailer getoond, die je onderaan dit bericht kunt vinden.

Origineel bericht: Het gerucht doet de rondte dat dit weekend World of Warcraft: Burning Crusade Classic wordt onthuld. Dit zal Blizzard aankondigen op het eigen online event: BlizzCon. De website WoW Head wist dit nieuws te melden nadat Blizzard per ongeluk de “press kit” voor BlizzConline had vrijgegeven. Inmiddels is deze informatie weer offline gehaald.

De content voor de Burning Crusade, de eerste uitbreiding op de populaire RPG World of Warcraft, wordt volgens de geruchten gefaseerd toegevoegd aan World of Warcraft: Classic. Spelers krijgen de keuze om met hun personage over te stappen naar Burning Crusade of actief te blijven in World of Warcraft: Classic. De expansion maakt net als World of Warcraft Classic deel uit van het WoW-abonnement, zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen.

Burning Crusade brengt onder andere het “nieuwe” gebied Outland met zich mee. In de oorspronkelijk in 2007 verschenen expansion worden ook de flying mount, het Arena PVP-systeem en twee extra races toegevoegd. Zo maakt de Draenei zijn intreden voor de Alliance; voor Horde is dit de Blood Elf.

WoW Head weet verder te melden dat World of Warcraft: Shadowlands, de meest recente uitbreiding van de game, een nieuwe zone en een nieuwe raid krijgt.

Het schema voor de online editie van BlizzCon is reeds bekend.

           
Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner