Gerucht: De volgende Assassin's Creed heet Dynasty, brengt ons naar Azië

TBC
Stealth
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Met Origins maakte Ubisoft's Assassin's Creed-serie na enkele teleurstellende delen een triomfantelijke terugkeer. Het zal dan ook niemand verbazen dat men alweer bezig is met een volgend deel in de serie, dat volgens een bron van PlayStation Universe Dynasty zal gaan heten.

De anonieme bron van de PlayStation-website is een voormalig werknemer van animatiebedrijf Technicolor, dat in het verleden al heeft geholpen bij games als FIFA, Call of Duty en ook projecten van Ubisoft. Dit geeft de informatie dus in ieder geval enige credibiliteit, al moeten we er wel aan toevoegen dat Dynasty ook een werktitel of code kan zijn die niet gerelateerd is aan de inhoud van het spel.

Als Assassin's Creed: Dynasty daadwerkelijk bestaat is de kans echter klein dat de titel willekeurig is. En dat zou betekenen dat het volgende grote deel in de serie ons naar Azië brengt, waarbij Japan en China de meest voor de hand liggende keuzes zijn.

Japan is al jaren een veelgevraagde locatie van fans, die mogelijkheden zien om een ninja onder de knop te krijgen. Prominente figuren binnen Ubisoft lieten echter meermaals weten weinig heil te zien in het land van de rijzende zon. Dat zeiden ze echter ook van Egypte, waardoor Japan opeens een stuk realistischer lijkt.

China anderzijds, is een locatie die veel meer connecties heeft met het woord Dynasty en al een plek heeft in het Assassin's Creed-universum. Shao Jun, de enige leerling die ooit door Ezio onder zijn vleugel is genomen, speelde al de hoofdrol in kortfilm Assassin's Creed: Embers en spin-off titel Assassin's Creed Chronicles: China. Gezien het feit dat Ezio de favoriete held van vele fans is, zou het dus niet gek zijn om zijn leerling wederom te laten opdraven voor een hoofd-game.

Bovenstaand is natuurlijk weinig meer dan een analyse op basis van de informatie die momenteel voor handen is, waarvan de betrouwbaar niet door onszelf kon worden geverifieerd. We adviseren dan ook om het zout bij de hand te houden tot Ubisoft besluit om officieel te reageren.

Bron: PlayStation Universe

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner