Gamescom kondigt speciale avondtickets voor 2019 aan

Bezoekers van Gamescom die geen vrij kunnen krijgen van hun baas, kunnen dit jaar speciale avondtickets aanschaffen, waarmee ze met een gereduceerde prijs aan de latere uurtjes van de beurs kunnen deelnemen. Dit heeft de organisatie bekendgemaakt middels een nieuwsbrief.

Deze tickets laten je voor ‚ā¨ 7,- toe op het terrein van de Koelnmesse, waar je dan vanaf vijf uur kunt genieten van de nieuwste games en trailers. Veel activiteiten, zoals shows en giveaways zijn dan helaas al gepasseerd, maar het is dan wel relatief rustig bij de demopods, waardoor je misschien wel uitgebreid aan de slag kunt met die ene game die je op het oog had.

Gamescom is al jarenlang structureel uitverkocht in de pre-sale en de verwachting is dan ook dat ook deze avondtickets slechts korte tijd beschikbaar zullen zijn. Sla daarom snel je slag.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Gamescom of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Gamescom

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner