Game Mania ruimt diens warenhuis op met grote kortingen op oude games

Dat Game Mania op dit moment een Summer Sale heeft, dan heb je allicht al eerder vandaag gelezen. De winkelketen geeft echter niet enkel kortingen op recente games. Ook oudere spellen gaan weg middels een andere actie.

Wie namelijk op dit moment met vier spellen voor PlayStation 2,¬†PlayStation 3, PSP, Xbox 360,¬†Nintendo DS of Nintendo¬†Wii bij de kassa komt, betaalt slechts ‚ā¨ 14,98 voor de hele stapel, zolang als dat de games individueel niet boven de ‚ā¨ 9,98 per stuk uitkomen. Dat klinkt natuurlijk als een miniem bedrag, tot je je realiseert dat dit van toepassing is op een aanzienlijk deel van het assortiment. Game Mania heeft zelfs een lijst gemaakt op diens website, die je hier kunt vinden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Game Mania of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Game Mania

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner