Game Freak onthult vijf nieuwe Gigantamax-vormen voor Sword & Shield

Pokémon: Sword & Shield
Eind 2019
RPG
nee
Switch

Zoals Mega Evolution in generatie zes en Z-moves in generatie zeven, is Dynamaxing dé gevechtsgimmick van de achtste generatie Pokémon games. Maar een handjevol Pokémon is niet tevreden met enkel een groeispurt.

Die Pokémon worden niet enkel langer, maar veranderen ook van vorm in een proces dat men Gigantamaxing noemt. En Game Freak heeft nu vijf nieuwe Pokémon onthuld die hier gebruik van maken.

Degene die het spits af mag bijten is een speciale Pikachu die je enkel krijgt wanneer de Switch data van Let's Go Pikachu op je device vindt. Deze Pikachu lijkt op zijn mollige oude versie, maar heeft daarbij een gigantische gloeiende staart én de move G-Max Volt Crash, die alle vijandige Pokémon verlamt.

Zoals je al zag aankomen krijgt ook Eevee zo'n vorm wanneer de data van Let's Go Eevee wordt gevonden, waarbij de haarbal zowaar nóg hariger wordt. Daarbij kent hij de speciale move G-Max Cuddle, die tegenstanders infatuated maakt.

Onthulling nummer drie zal niemand verrassen en is Charizard, die nu alweer toe is aan zijn vierde vorm. Ditmaal krijgt hij vlammende vleugels en hoorns en een aanval genaamd G-Max Wildfire tot zijn beschikking, die vergelijkbaar met Fire Spin nog vier beurten lang schade blijft aanrichten. Al werkt dit niet op andere vuur-Pokémon.

Butterfree is Pokémon nummer vier die de trailer onthuld en krijgt vooral grotere vleugels. Zijn unieke aanval is G-Max Befuddle, die schade én verlamming, slaap of vergiftiging aanricht. Helaas is het wel willekeurig welke wordt aangericht.

De hekkensluiter is een speciale Meowth, die je enkel kunt krijgen wanneer je de game voor 15 januari 2020 koopt. Deze kat groeit...anders dan gebruikelijk en kent G-Max Gold Rush, waarmee je het geld kunt laten regenen.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner