Ga terug in de tijd met de Sega Megadrive Flashback HD-aanbieding van Conrad

Nadat Nintendo ongekend succes had met diens NES Mini en SNES Mini, duurde het niet lang alvorens andere (ex-)consolefabrikanten probeerden om een graantje mee te pikken. PlayStation, NeoGeo en Commodore zijn slechts een paar voorbeelden van bedrijven die hun oude consoles een miniatuurversie gaven. En Sega kon dan niet uitblijven.

Conrad is een van de verkopers waar je de Sega Megadrive Flashback HD nog altijd kunt krijgen, maar dat is niet waarom we dit bericht schrijven. Wij schrijven het namelijk omdat het daar in de aanbieding is! Normaal kost deze nostalgietrip je € 105,-, maar nu kun je een tientje besparen en het aanschaffen voor € 95,-. Geen korting waarmee je iemand overhaalt dus, maar als het reeds op je verlanglijstje stond...

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Conrad of Sega, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Conrad

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner