Ga op de goedkoopste balloonvaart aller tijden met deze aanbieding van Lighter Than AR

Lighter Than AR
30/04/2018
niet beschikbaar
nee
PC

Wanneer we het hebben over virtual reality, komt het vaak terug op games of volwassen vermaak. Er zijn echter veel meer toepassingen te bedenken voor deze technologie, zoals vakantie-ervaringen voor zij die om wat voor reden dan ook de activiteit niet daadwerkelijk kunnen ondernemen. Zo ook in Lighter Than AR, waarin je een balloonvaart gaat maken.

Nu is LTA wel gewoon een game, want je moet de balloon zelf in de lucht houden. Wanneer je daarin slaagt wordt je echter beloond met een imposant aanzicht, dat des te indrukwekkender is in VR. En nu ook nog spotgoedkoop. De toch al goedkope game van € 3,99 is namelijk nu tijdelijk 10% in prijs verlaagd. Hierdoor betaal je tot 5 juli slechts € 3,49 voor je ritje als je hem hier bestelt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Constantly New Corp, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner