Full Control haalt Jagged Edge-veteraan binnen

TBA
Strategy
nee
PC

Full Control, een Deense gameontwikkelaar, runt een Kickstarter voor Jagged Edge: Flashback. Deze Jagged Edge moet zich verhaaltechnisch voor eerdere delen afspelen en de franchise in vroegere glorie herstellen.

Omdat dit natuurlijk een grote klus is, gaat Full Control er geen haastwerk van maken. Ze doen dan ook hun uiterste best om grote namen in de industrie aan te trekken om mee te helpen aan de game. Ze hebben enkele bekende moddersgroepen aangehaald om bij de ontwikkeling te adviseren en te ondersteunen waar het nodig is.

Ook Chris Camfield, die designer was bij Jagged Edge 2 en zelfs lead designer bij deel drie, heeft zich bij de Denen aangesloten. ''We zijn heel erg enthousiast om Chris als adviseur aan boord te hebben. Hij kan ons niet alleen vertellen hoe dingen ge√Įmplenteerd zijn, waar ook waarom. We zijn in staat een veel beter inzicht te krijgen in de onderliggende werking van Jagged Edge 2 en 3. En nu we ook met modders werken zullen we ervoor zorgen dat Flashback vanaf dag een makkelijk te modden zal zijn,'' aldus Thomas Hentschel¬†Lund, CEO van Full¬†Control.

Het nieuws van de nieuwe partners doet ook de Kickstarter goed. Deze is momenteel de $150.000 gepasseerd, waarmee bija de helft van het streefbedrag gehaald is. Full Control heeft aangegeven meer dingen los te laten eens de twee ton gepasseerd is. Deze zaken zullen de zogenaamde stretch goals zijn en zijn functies die pas ontwikkelt zullen worden eens het gevraagde bedrag gepasseerd is. Details ontbreken vooralsnog.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner