Fortnite tegenstanders op Nintendo Switch veranderd, of toch niet?

Fortnite
25 juli 2017 (Early Access), 2018 (Full Release)
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De tegenstanders binnen Fortnite op de Nintendo Switch zijn veranderd. Met de komst van Fortnite v8.10 worden de Switch-gebruikers namelijk gekoppeld aan spelers met een smartphone, maar tegelijkertijd kan er wel nog steeds tegen spelers op een Xbox One of PS4 worden gespeeld. Snappen jullie het nog?

Om een betere en eerlijkere speelervaring te bieden, heeft Epic Games besloten om de standaard matchmaking van Fortnite op de Nintendo Switch te koppelen met de spelers op de smartphone. De spelers op Nintendo's handheld zouden het namelijk opmerkelijk vaak afleggen tegen de spelers op de PS4 of Xbox One. Wanneer je echter wel graag met spelers op de Xbox One of PS4 wilt spelen, moet je simpelweg een party met spelers op die consoles vormen. Zo zul je alsnog gemengd spelen.

Overigens valt de vergelijking tussen de Nintendo Switch en smartphone ook te betwisten. De smartphone heeft immers geen fysieke knoppen, waar de Switch die wel heeft. De toekomst zal moeten uitwijzen of de nieuwe strijd een eerlijkere is.

Bron: VG247

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner