Football Manager 2021 gaat er iets anders uitzien dan gepland

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

In een brief/blog op de website van Football Manager laat Miles Jacobson weten dat Sports Interactive een lastig jaar heeft gehad Deze brief lees je hier. Wij hebben alvast de belangrijkste elementen uitgelicht.

Miles laat weten dat het bedrijf in de afgelopen periode zijn charisma meer heeft kunnen tonen door mee te doen aan verscheidene bundels en door bijvoorbeeld gratis reclamemogelijkheden aan te bieden aan de geestelijke gezondheidszorg. Ook heeft men in de afgelopen periode personeel aangenomen in plaats van ontslagen.

Het thuiswerken in deze en de komende periode heeft geleerd dat werk makkelijker voor elkaar komt als men in elkaars fysieke nabijheid verkeert. Dit heeft ook zijn effect op Football Manager 21. Daar komt dan ook nog bij dat ook in de voetbalwereld nog een hoop onduidelijk is over volgend jaar. Met dit gebrek aan kennis is het heel lastig om een goede simulatie-game neer te zetten. Niet getreurd, meldt Miles, de spellen komen later dit jaar. Ze zullen er alleen andere features meekrijgen dan hij in januari gehoopt had.

Hij sluit de blog af met een oproep aan alle fans om af te wachten. Er komt weer een hoop moois aan en hij hoopt dat wij de ontwikkelaar wat tijd willen gunnen.

Bron: Football Manager

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner