Focus Home kondigt twee beta's voor Battlefleet Gothic: Armada 2 aan

Battlefleet Gothic: Armada 2
24/01/2019
niet beschikbaar
ja
PC

In januari van 2019 verschijnt Battlefleet Gothic: Armada 2. Voor het zover is moet de game echter uitvoerig worden getest. Uitgever Focus Home Interactive kondigt daarom niet een, maar twee beta's aan voor eenieder die het spel reserveert.

De eerste beta zal plaats moeten gaan vinden op een nog nader te bepalen week in december en is gericht op het balanceren van de game zijn multiplayer. Gamers mogen stoeien met alle twaalf facties in 1v1, 2v2, AI matches en zelfs custom games, waarbij ze toegang hebben tot alles wat de multiplayer te bieden heeft.

Spelers zal worden gevraagd om feedback te geven op schepen en facties, maar bijvoorbeeld ook de snelheid waarmee bepaalde dingen ontgrendeld kunnen worden, zodat het spel gefinetuned kan worden voor de tweede beta, welke begin januari zal plaatsvinden en loopt tot de release.

In deze tweede beta zal alles zitten wat ook in beta een zat, maar dan in aangepaste vorm naar aanleiding van de verkregen feedback. Verder zal de tutorial van de singleplayer beschikbaar worden gesteld, evenals het beginstuk van twee van de drie verhalen. Tevens krijgen spelers een voorproefje van zaken als een eigen schip bouwen en veroveringen doen, welke pas volledig ontgrendeld zullen worden op 24 januari.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner