Fanatical opereert op de prijs van Two Point Hospital

Two Point Hospital
Herfst 2018
Construction and management
nee
PC

Dat je bij Fanaticals scream sale niet direct denkt aan ziekenhuissimulator Two Point Hospital is heel logisch. Immers is op de naalden na maar weinig engs aan een ziekenhuis. Maar toch mag deze game mee doen in de sale.

De reden hiervoor is net zo vergezocht als dat hij simpel is: de ziektes. Pati√ęnten in deze knotsgekke game kunnen immers veranderen in mummy's, headcrabs krijgen en in een clown veranderen. En als dat nog niet eng is, dan weten wij het ook niet meer!

Two¬†Point Hospital kost normaal gesproken ‚ā¨ 34,99, maar gedurende de komende vier dagen gaat hier 68% vanaf. De prijs zakt hierdoor naar ‚ā¨ 11,19. En als je bij het afrekenen de code scream666 gebruikt, wordt hier nog een beetje vanaf gesnoept.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Two Point Studios, Valve, SEGA of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner