Fallout 76 speelt zich af in West-Virginia, is een online-only prequel

Fallout: 76
14/11/2018
First-person shooter, MMORPG
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vanaf het moment dat Bethesda begon met het teasen van een nieuwe Fallout-game, stond het internet op zijn kop. Elk beetje informatie, zowel van Bethesda zelf als van minder betrouwbare bronnen, werd verslonden door de massa, die desondanks hongerig bleef.

Op de E3-show van Bethesda kregen we zojuist een nieuwe maaltijd voorgeschoteld, met de locatie waarin Fallout: 76 zich zal afspelen, zowel op de tijdlijn als op de fysieke wereld. Fallout: 76 zal zich afspelen voor alle andere games in de serie en brengt ons naar het opvallend goed bewaard gebleven West-Virginia, verdeeld in zes segmenten die samen vier keer zo groot zijn als de wereld van Fallout 4, waarin spelers met zijn allen samen kunnen spelen. Zoals al in de wandelgangen te horen was, zal Fallout: 76 een MMO worden, echter niet een zoals je gewend bent.

Omdat de vault waaruit je vertrekt het thuis was van slechts een kleine groep overlevenden, zal elke servers ook slechts een relatief klein aantal andere spelers bevatten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je avontuur overschaduwd wordt door andere spelers, maar kunt ze beter zien als onvoorspelbare NPC's waar je zo nu en dan tegenaan loopt.

Een server met slechts enkele spelers voelt natuurlijk al snel leeg aan als er weinig mensen online zijn, daarom ben je in Fallout: 76 niet permanent gebonden aan een server, maar zal je gewoon worden toegewezen, waarbij je je natuurlijk wel samen met vrienden kunt laten indelen, zodat je West-Virginia in co-op kunt verkennen.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner