Fallen Order spelen met een lightsaber? Het kan!

Al sinds de eerste Star Wars-film decennia geleden in de bioscoop verscheen, dromen miljoenen mensen wereldwijd ervan om ooit een eigen lightsaber te hebben. En hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat het ooit zover gaat komen, heeft YouTuber Rudeism een alleraardigst alternatief gevonden.

In onderstaande video valt namelijk te zien hoe hij het vrijdag verschenen Star Wars: Jedi - Fallen Order bestuurt met een lightsaber en een handschoen die doet denken aan de Nintendo Power Glove. Op de lightsaber zitten knoppen waarmee de speler zaken kan doen als lopen en richten, terwijl verschillende LED's op het ding gevolgd worden om de bewegingen in-game te vertalen. De handschoen wordt daarbij gebruikt om te ontwijken en force krachten te gebruiken.

Rudeism staat bekend om dit soort vreemde experimenten en de kans is dan ook groot dat we spoedig meer beeldmateriaal krijgen van hoe dit in de praktijk werkt. Dat we er ooit zelf mee aan de slag kunnen lijkt dan weer minder aannemelijk spijtig genoeg.

via Gfycat

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner