Ex-hoofdredacteur IGN: "Kojima slecht in het maken van games"

Metal Gear Solid
24/09/2000
Action, Stealth
nee
PC, PSone

Tyrone Rodriguez, voormalig hoofdredactuer bij populair Brits gamewebsite IGN heeft in een interivew met IndieGames.com gezegd dat Hideo Kojima "ongelofelijk slecht is in het bedenken en maken van games".

Deze uitspraak maakte de man toen hem naar zijn kijk op de huidige staat van de Japanse game-industrie werdt gevraagd. Rodriguez zei toen de interviewer het bedrijf waar Kojima voor werkt, Konami, noemde, dat Kojima in het bijzonder simpelweg geen goede bijdrage aan de games waar hij aan werkt heeft.

Volgens Rodriguez zijn voornamelijk de recentere games van Kojima vol van de fouten, waaronder slechte controls, slechte verhaallijnen en slechte verhaalvertelling. Games van andere ontwikkelaren kan hij wel waarderen, zo laat hij weten. Final Fantasy XII en Dark Souls laat hij zijn waardering bijvoorbeeld over blijken.

Bron: InsideGamer.nl

Reacties

Shintaio op Zaterdag 31 maart 2012 om 22:54

Nu weten we meteen ook waarom hij ex-hoofdredacteur is...
Dat je zo een uitspraak durft te doen over iemand die toch wel gamegeschiedenis heeft geschreven is gewoon onaanvaardbaar! Weet hij eigenlijk wel over wie hij spreekt ? Ik vind het ook raar dat hij FFXII goed vond. Dat was toch één van de mindere FF imo. 

Een recente game waar Kojima heeft aan meegewerkt was Castlevania >> die vond ik echt prachtig! Heb hem zelfs platinum ^^.

 

David Dejaeghere (Q Administrator) op Zondag 1 april 2012 om 09:31

Ik denk dat Mr ex-hoofredactie inderdaad een slag van de molen heeft gehad :p

Ik kan het wel plaatsen dat iemand Kojima zijn games minder vindt omdat ze toch wel appart zijn qua storyline. Maar ze gans afschrijven op smaak is wel onozel :)

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner