Everspace 2's Kickstarter is geslaagd

Everspace 2
2021
niet beschikbaar
ja
PC

Op de laatste dag van de Kickstarter is het gelukt om $450.000 bij elkaar te sprokkelen voor Everspace 2. Dit bevestigt ROCKFISH Games via hun persportaal.

Het gevraagde bedrag was niet nodig om de game te financieren, hetgeen we al zagen aan de uren beeldmateriaal afgelopen weekend, maar wel om dat te doen zoals origineel gepland. Door de geslaagde Kickstarter kan de game nu worden gemaakt zoals beoogd en zonder dat daarvoor hoeft te worden aangeklopt bij een uitgever die mogelijk wijzigingen gaat eisen. En zoals je kan voorstellen is het team achter de game daar erg blij mee.

''We zijn uiterst dankbaar voor al onze supporters en konden niet blijer zijn dat we ons doel zo'n beetje op het laatste moment bereikt hebben. De campagne ging veel langzamer dan verwacht, maar het was het waard dat we nooit de hoop verloren en doorgingen en hoge kwaliteit vlogs maakten evenals kleinere productie-updates. Tezamen met onze briljante fans hebben we gepust en het woord over onze Kickstarter verspreid om het vertrouwen terug te winnen dat dankzij een aantal recentelijke incidenten verloren was gegaan bij PC gamers richting de ontwikkelaars. Dankzij onze succesvolle campagne kunnen we onze volledige visie van Everspace 2 samen met onze community maken als een volledig onafhankelijke studio. Dit is een duidelijk signaal richting andere indie's dat, ondanks de huidige omstandigheden, succes mogelijk is als je een overtuigend prototype hebt en open en eerlijk communiceert met fans,'' aldus CEO Michael Schade.

Je zou denken dat hiermee het nieuwsbericht klaar is, maar niets is minder waar. Want niet enkel werd de funding behaald, op de valreep werd ook het eerste stretch goal voorbijgegaan. Dit betekent dat Ancient Rifts, waar spelers alsmaar moeilijkere zones moeten overwinnen voor zeldzame loot, ook naar de game komen.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner