EV-trainen wordt een heel stuk makkelijker in Pokémon: Sword & Shield

Pokémon: Sword & Shield
Eind 2019
RPG
nee
Switch

Elke hardcore Pokémon-speler zal kunnen beamen: het meest tijdrovende deel van elke training, is het vinden van de juiste Pokémon om te trainen. Niet enkel moet je doelwit perfecte IV's hebben, maar hij ook de juiste nature hebben én eventuele egg moves, waarna je hele specifieke vijanden moet verslaan voor de Effort Values. Niet meer in Sword & Shield.

Want hoewel je daar ook nog zal moeten zoeken naar die perfecte IV's, hoef je je niet meer druk te maken om natures of honderden eitjes uit te gaan broeden. Dat blijkt uit de nieuwste trailer voor het spel. Pokémons natures kunnen nu worden veranderd met mints, die in één klap de stats van je monstertje veranderen, terwijl egg moves kunnen worden overgedragen zonder breeding. Dus als jij een Pikachu hebt met Volt Tackle, maar hele slechte IV's, kun je hem samen met je betere Pikachu naar de daycare brengen, waar je power-Pika ook de move kan leren.

Een nog impactvollere verandering is echter te vinden bij EV-training. Want waar je voorheen mineralen kon gebruiken om jezelf een voorsprong te geven van 10 units per stat, kun je nu 26 potjes mineralen gebruiken om je tank in rap tempo klaar te maken voor elke competitie. En nu je vrijwel overal je party aan kan passen én Exp.Candy hebt om je Pokémon rap te levelen, wordt training makkelijker dan ooit tevoren.

           
Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner