EA roept mensen op om thuis te blijven

Een van de belangrijkste maatregelen die overheden wereldwijd nemen om de coronacrisis te beteugelen, is het mensen verzoeken of verplichten om zoveel mogelijk thuis te blijven. En om die boodschap kracht bij te zetten, roepen allerlei instanties en bekende personen op om hetzelfde te doen.

Een van die instanties is Electronic Arts, uitgever van games als Plants VS Zombies, FIFA en Mass Effect, die een boodschap op diens website plaatste. En omdat we de geest hiervan niet willen aantasten, willen wij deze zonder toelichting, samenvatting of commentaar met jullie delen.

¬ī¬īAan alle spelers,

In de afgelopen maand is onze wereld op onvoorstelbare wijze veranderd. Vandaag zit bijna de helft van de mensen op aarde thuis in een poging om de corona-pandemie te vertragen. Er werken meer dan 9000 mensen bij Electronic Arts, en we zijn onderdeel van een wereldwijde game-community van bijna 3.000.000.000 mensen.  Tijdens deze uitdagende tijd kunnen onze gezamenlijke stemmen en acties de levens van anderen verbeteren. We kunnen spelenderwijs samenkomen terwijl we thuisblijven.

Onze community toont nu al hoe krachtig we kunnen zijn als we samenkomen. Onze boodschap is dus simpel:¬† blijf thuis. Speel samen. In een tijd waarin we fysiek uit elkaar moeten blijven, kunnen games een bron van vreugde en verbinding zijn.¬† Voor velen in onze community zijn ze dat nu al, en we zullen dat benadrukken door de content die wij cre√ęren en delen.

Stay & Play gaat ook over onze inzet voor jullie allemaal en het gebruik van de middelen van Electronic Arts om onze community te voorzien van nieuwe soorten entertainment om te spelen of te kijken.¬† We hebben atleten, beroemdheden en influencers die mee spelen met thuiszittende spelers. We werken samen met onze partners bij FIFA, de NFL, NBA, NHL en UFC om nieuwe sportmomenten te cre√ęren wanneer sport in de echte wereld is gestopt.¬† We organiseren giveaways, meer manieren om deel te nemen aan onze grootste games, en nog veel meer geweldige kansen voor spelers als onderdeel van dit programma, allemaal gericht op het samenbrengen van deze community en het spelenderwijs vinden van vreugde.

Hou ons in de gaten voor meer informatie.

Wees voorzichtig en zorg goed voor jezelf, allemaal.

-- Het team van Electronic Arts¬ī¬ī

Bron: Electronic Arts

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner