Dungeons & Dragons Eberron: Rising from the Last War introduceert een nieuwe klasse

Het nieuwste sourcebook voor de Dungeons & Dragons tabletop-game, genaamd Eberron: Rising from the Last War, zal voor het eerst in vijf jaar tijd een nieuwe klasse aan het spel toevoegen. Dit heeft Wizards of the Coast onthuld middels een persbericht.

Eberron speelt zich af op Khorvaire, een door oorlog geteisterd continent waar magie en technologie naast elkaar bestaan. Dit betekent dat je magi√ęr de trein kunnen nemen en zij aan zij kan lopen met humano√Įde machines. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de kreten van fans, die meer van Eberron wilden zien na de release van de Wayfinder‚Äôs Guide to Eberron in 2018.¬†Althans, dat zegt Nathan¬†Stewart, vice president van Wizards of the Coast:

''Fans hebben geschreeuwd om meer Eberron sinds we de Wayfinder's Guide to Eberron afgelopen jaar digitaal lanceerden. Eberron: Rising from the Last War is het resultaat van honderden playtests en feedback sessies met spelers, en we denken dat fans die iets nieuws zoeken ervan zullen genieten om een avontuur te beleven in een wereld vol op magie werkende treinen, luchtschepen en mechanische wezens.''

Zoals eerder gezegd introduceert deze nieuwe locatie ook een nieuwe klasse, genaamd de Artificer. Van deze klasse weten we dat hij technologie en magie combineert, maar meer dan dit willen de Wizards op dit moment nog niet kwijt. Wel laten ze weten dat vier nieuwe rassen aan het spel zullen worden toegevoegd, samen met twaalf dragonmark tattoos en een nieuw iets genaamd Patrons.

 

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner