Dit is waarom The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III nu pas naar het Westen komt

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
Herfst 2019
RPG
nee
PlayStation 4

Op 28 september 2017 verscheen The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III in Japan. En pas later deze maand, meer dan twee jaar later, mogen wij het Westen met de game aan de slag. Een medewerker van NISA Europe ging daarom zitten met ontwikkelaar Nihon Falcons CEO Toshihiro Kondo voor een interview.

Een van de interessantste delen uit dit artikel geeft ons inzicht in waarom het zolang duurt voordat spellen van deze specifieke ontwikkelaar naar het Westen komen. En wat blijkt? Dat is geheel aan het bedrijf zelf te wijten. Kondo:

''Ik wil beginnen door me verontschuldigen dat het zolang duurt voordat deze games bij iedereen aanbeland zijn. Een van de belangrijkste redenen is dat we aan deze spellen werken tot aan het eind van de productie, vlak voordat we de master (retail build) indienen en tevreden zijn met de kwaliteit. Dat is een van de redenen waardoor onze uitgevers er zo lang over doen om deze games naar jullie te brengen. Verder hebben deze spellen een hoop tekst, dus het duurt een poos om ze te lokaliseren. Vergeef ons hiervoor. Aan de andere kant zijn we heel opgewonden dat jullie eindelijk jullie handen krijgen op het derde hoofdstuk van de Trails of Cold Steel-serie.''

Wat we hieruit kunnen opmaken is dat we er niet op hoeven te tellen dat toekomstige delen sneller naar ons zullen komen. Maar gezien dit is omdat de kwaliteit ervan te waarborgen, zijn we daar niet heel erg rouwig om.

Bron: NIS Europe

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner