Dit is de PlayStation 5

Je zult het allicht al gezien hebben, maar onze homepage stond gisterenavond vol met nieuws over PlayStation 5 games. De grootste verrassing die we kregen was echter de onthulling van de console zelf.

Omdat we op dat moment slechts een beetje informatie kregen over de console, besloten we communicatie vanuit Sony zelf af te wachten alvorens dit bericht te plaatsen, in de hoop dat we hiermee wat vragen konden beantwoorden. Spijtig genoeg leerden we hier echter niets meer van dan wat je ziet in deze trailer.

''Met PlayStation 5 maken we een noemenswaardige sprong om een werkelijk nieuwe generatie af te leveren met ervaringen die de verwachtingen voor wat games kunnen zijn opnieuw zullen defini√ęren,'' aldus een citaat van Jim Ryan in de e-mail. ''Werelden worden voller en mooier, ze zullen je zintuigen betoveren op manieren die je niet voor mogelijk hield en je zult ze naadloos kunnen bleven met razendsnelle laadtijden. De showcase van vandaag is slechts een glimp van wat de volgende generatie gaat brengen en we willen onze community bedanken dat ze de reis naar de PS5 launch samen met ons maken.''

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner