Dishonered 2 komt uit op 11 november, meer details op de E3

Dishonored 2
11/11/2016
Stealth
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vandaag heeft Bethesda bekend gemaakt dat Dishonered 2 op 11 november verschijnt. Het lag in de lijn der verwachtingen dat de game dit jaar uit zou komen na enkel een cinematische trailer op de E3 van 2015.

Op 12 juni houdt Bethesda wederom een eigen persconferentie waar de eerste gameplay van Dishonered 2 getoond zal worden. Wat we al weten van de game is dat hij zich afspeelt in Karnaca, de geboorteplaats van hoofdpersoon Corvo Attano uit het vorige deel. Deze keer kunnen spelers kiezen om controle te nemen over Corvo, of zijn dochter Emily Kaldwin. Beide karakters hebben eigen vaardigheden die uitgebouwd kunnen worden.

Wat er ook nieuw is in deze actie-RPG zijn de keuzemogelijkheden die het verhaal bepalen. Net als in de eerste Dishonered kan er een eigen manier van aanpak gekozen worden om doelwitten uit te schakelen, maar in deze opvolger hebben de keuzes 'intrigerende gevolgen'. Aankomende E3 komen we dus meer te weten over de game, en wat Bethesda nog meer van plan is in de komende tijd.

Bron: Twitter

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner