Diablo IV imponeert met een bloederige cinematic trailer

De verwachtingen waren hooggespannen voor Blizzcon 2019. Niet enkel omdat Blizzard zich het afgelopen jaar niet bepaald van zijn beste kant heeft laten zien, maar ook omdat de vorige editie nogal teleurstellend was door de grote nadruk op Diablo: Immortal. Fans zaten immers te wachten op het vierde deel in de serie.

Dat vierde deel is vrijdagavond aangekondigd op Blizzcon met een cinematic trailer die we niet anders kunnen omschrijven dan bloederig maar episch. Een viertal schatjagers denkt de hoofdprijs te pakken te hebben wanneer ze binnendringen in een oude tempel, maar ontketenen in plaats daarvan een kwaad dat Diablo-fans al vaker bij naam hebben horen noemen, maar nooit hebben mogen bevechten.

In de begeleidende babbel van deze trailer laat director Luis Barriga van het ontwikkelteam weten dat Diablo IV zich ''vele jaren na de gebeurtenissen van Diablo III afspeelt, nadat miljoenen afgeslacht zijn door zowel de High Heavens als Burning Hells. In het machtsvacu√ľm dat dan ontstaat, herrijst een legendarische naam.''

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner