Deze replica wil je niet missen als Dragon Ball-fan

Super Saiyans, Namekians en Cell zijn slecht enkele van de iconen die zijn geboren uit de legendarische anime-serie Dragon Ball Z. Maar zoals de naam eigenlijk al verklapt, draaide het daar ooit niet om.

Origineel waren de het de Dragon Balls en hun magische krachten die de rode draad van het avontuur vormden. Maar naarmate de jaren verstreken, werd dit minder en minder. De kermerkende oranje ballen met rode sterren bleven echter voor eenieder herkenbaar.

Het is hierom niet verbazend dat merchandise-fabrikanten door de jaren heen allerlei replica's hebben gemaakt van met name de four star Dragon Ball die Goku als kind met zich meedroeg. We zagen de bal als sleutelhanger, discolamp, knikker en ketting, maar natuurlijk gaat er niets boven een ouderwetse replica zoals je die kunt vinden op Game Mania, waar die nu in de aanbieding is. Klik dus snel hier om te profiteren van 33% korting en betaal geen € 29,98, maar € 19,98.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Game Mania, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Game Mania

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner