Deze locaties gaan we verkennen in Hitman 3

Hitman 3
Januari 2021
niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Welke voorwerpen neem je mee? Welke startlocatie kies je? En welke wapens laat je vooraf op aangegeven plekken verstoppen? Alles geregeld? Mooi! Voor de tiende keer doorloop je weer dezelfde map, nog steeds op zoek naar nieuwe manieren om je targets uit te schakelen. Binnenkort worden weer zes nieuwe gebieden toegevoegd aan deze moordspeeltuin als Hitman 3 arriveert. IO Interactive heeft alle zes locaties waar we onze slag kunnen slaan onthuld.

Het grootste gebouw ter wereld wordt geopend met een fantastisch groot feest. In de top van deze toren bevind jij je tussen wolk en luchtballon als je op zoek gaat naar je targets in Dubai, om ze daar een korte cursus zelfstandig vliegen te geven.

Hierna reis je af naar Engeland. Dartmoor om precies te zijn, waar je belandt in een moordmysterie. Houd jij je focus op je eigen taak of meng jij je in de oplossing van de reeds gedane moord? Wellicht vallen beide kanten te combineren?

We blijven in Europa tijdens ons derde verblijf in de Duitse hoofdstad Berlijn. Hier staat een industriële locatie op ons te wachten waar onder andere fiks gefeest wordt. Oude fabrieken hebben een nieuwe bestemming gekregen; voor sommigen wellicht ook hun laatste bestemming.

In China bezoekt Agent 47 vervolgens Chongqing. Een megastad waar voedselmarkten en kleine winkeltjes moeten vechten om hun bestaansrecht in de kleine straatjes. Zodra het donker wordt flikkert een zee van neonlicht over het wegdek heen. Maar voor een enkeling zal het licht al snel doven.

Na al die drukte is het tijd voor een rustige omgeving. Mendoza in Argentinië wordt geroemd om zijn heuvellandschap en wijnvelden. Een ideale plek voor een oude dag, alleen moet je hem dan wel halen. Ook hier blijkt weer dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Het slot van de Hitman Trilogie (2016, 2018 en 2021) zal zich afspelen in de bergen van Roemenië. Een plek die het verhaal van onze favoriete kloon wel eens heel persoonlijk kan maken.

Bron: IO Interactive

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner