Deze Humble Bundle heeft een Australisch tintje

Als we denken aan de grootste uitgevers ter wereld, hebben we het meestal over bedrijven zoals Bethesda, Electronic Arts, Capcom en Square Enix. Bedrijven die óf uit de Verenigde Staten komen of in hun oorsprong in Japan vinden. In Australië kunnen ze echter ook goeie games maken.

Humble Bundle verzamelde negen van deze games en maakte daarmee de Down Under Bundle, die je al voor $1 toegang geeft tot Hand of Fate, Screencheat, The Warlord of Firetop Mountain en Satelitte Reign.

Zoals altijd is de bundel verdeeld in meerdere tiers, met een gemiddelde om te verslaan voordat je toegang krijgt tot de tweede batch. Op het moment van schrijven is dat gemiddelde $3.95, waarvoor je naast de eerdere games Hacknet, Hacknet: Labyrinths, Crawl en Hurtworld krijgt.

Ga je voor de hoofdprijs? Dan dien je $12 neer te leggen zodat je de negende game, Armello, ook nog eens krijgt. Klinkt dat als een goed idee? Dan kun je hier klikken om de aankoop te doen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of de ontwikkelaars van de games in de bundel, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner