Detroit: Become Human is nu afgeprijsd op PSN

Detroit: Become Human
25/05/2018
Adventure
nee
PlayStation 4

In mei van dit jaar verscheen Detroit: Become Human, het nieuwste geesteskindje van de studio achter games als Heavy Rain, Fahrenheit en Beyond: Two Souls. En die bleek best wel de moeite waard te zijn. Daarom wijzen we jullie graag op deze aanbieding.

Tot en met 6 september gaat het spel van Quantic Dream met maar liefst 42% korting over de digitale toonbank, waardoor je niet € 69,99, maar € 39,99 voor de game betaalt. Nu heb je natuurlijk gelijk als je denkt dat bijna zeventig euro wat veel is voor een game. Maar dit is niet de reguliere editie van de game die is afgeprijsd, maar de Digital Deluxe Edition, welke naast de game een tweetal dynamische thema's, een digital artbook, avatars, de soundtrack én de PS4-port van Heavy Rain bevat. Je hebt dus twee games voor de prijs van een, maar wel enkel wanneer je het hier koopt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door PlayStation en Quantic Dream, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: PSN

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner