Dead Rising 10th Anniversary Edition komt al op 13 september

13 september 2016
Survival horror
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

De remasters van Dead Rising hebben een releasedatum gekregen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De serie die voorheen nooit op de PlayStation verscheen, komt nu voor het grootste deel naar dit platform.

Dead Rising 10th Anniversary Edition wordt uitgebracht om de verjaardag van de serie te vieren en de Windows-exclusiviteit te doorbreken. De games die worden uitgebracht zijn de eerste Dead Rising, Dead Rising 2 en de uitbreiding Dead Rising 2: Off The Record. Behalve een upgrade naar 1080p en 60fps bevat de editie ook alle DLC en kostuums die uit zijn gebracht voor de zombie-survival game.

De games worden digitaal los uitgebracht voor 19,99 euro op 13 september en is ook beschikbaar als een pakket voor ongeveer 49,99 euro. De VS krijgt op 27 september dag ook een fysieke release met alle games op disk.

Helaas is Dead Rising 3 door een exclusieve deal met Microsoft niet inbegrepen in het pakket. Dit derde deel lijkt op de PC en Xbox One te blijven, in tegenstelling tot Dead Rising 4 die tijdelijk exclusief is.


 

Bron: Capcom Unity

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner