De Xbox One-versie van Session laat wat langer op zich wachten

Q2 2018
Sport
nee
PC, Xbox One

Xbox One-bezitters die met smacht uitkijken naar de release van Session zullen niet blij worden van deze aankondiging: Session laat op dit platform wat langer op zich wachten.

Middels social media laat ontwikkelaar creńĀ-ture studios weten dat ze nog wat tijd nodig hebben om de game goed te porten naar de derde console van Microsoft en dat ze daarom noodgedwongen de releasedate moeten uitstellen. Het volledige statement is als volgt:

''Hallo iedereen,

Spijtig genoeg hebben we op dit moment nog meer tijd nodig om Session naar Xbox One te porten. Dat gezegd hebbende, dienen we de release van de Xbox One-versie uit te stellen tot eind november/begin december.

We weten dat dit zuigt en begrijpen het volledig, daar we weten dat jullie al een tijd wachten om de game op console te kunnen spelen. We weten dat het geen leuk nieuws is, maar het is ook niet bepaald leuk om te moeten vertellen, vooral voor een kleine studio als ons.

Het is nooit makkelijk een beslissing als dit te maken, omdat we weten dat dit op verschillende niveaus impact gaat hebben, dus deze beslissingen worden nooit zomaar genomen.

We hopen op jullie begrip en hopen jullie blijven hangen voor de Xbox One release!''

Bron: Facebook

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner