De tweede pre-order beta van Battlefleet Gothic: Armada 2 is nu live

Battlefleet Gothic: Armada 2
24/01/2019
niet beschikbaar
ja
PC

Vorig jaar mochten we jullie al vertellen dat Focus Home Interactive's Battlefleet Gothic: Armada 2 twee pre-order beta's zou gaan krijgen voor de launch van de game. Wat we toen echter niet wisten, was wanneer de tweede beta zou beginnen. Als je op dit bericht hebt geklikt, ken je het antwoord echter al.

De tweede pre-order beta is nu beschikbaar voor eenieder die het spel heeft gereserveerd, wat ongetwijfeld is bedoeld om twijfelaars over de schreef te trekken. En om dezelfde reden wordt er ook een reserveringskorting van 10% gegeven, die oploopt tot 25% als je het eerste deel in bezit hebt.

Gedurende deze beta, welke loopt tot aan de launch van de game, kun je de tutorial spelen, stoeien met delen van twee campaigns en aankloten in de multiplayer, waar alle twaalf facties speelbaar zijn in 1v1, 2v2, AI en custom matches. Genoeg om die laatste paar dagen voor de release te overbruggen dus!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Focus Home Interactive, Tindalos Interactive of Valve.

Bron: Steam

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner