De tweede OUTRIDERS Broadcast wordt volgende week uitgezonden

OUTRIDERS Broadcast, de webserie die ons meer leert over de aankomende game van Square Enix, zal volgende week zijn tweede aflevering uitzenden. Dit mochten wij zojuist vernemen middels een persbericht.

In Episode 2, die de titel Beyond the Frontier heeft gekregen, worden we voorgesteld aan de Pyromancer-klasse, leren we over de structuur van het spel en kijken we nader naar omgevingen die nog niet eerder getoond zijn. Dit en meer zie je op 2 juli om zes uur 's avonds op Square Enixs Twitch.

“We hebben een sfeervolle gamewereld gebouwd, met de speler als middelpunt. Als speler zal je je eigen stempel op deze wereld zetten, waarbij je acties en prestaties worden erkend door de mensen in de steden en nederzettingen van Enoch. Je reis voert je door het gevaarlijke grensgebied van een wereld die via hyper-evolutie een dodelijke bedreiging voor de mensheid is geworden. Zo beleef je een episch verhaal over kracht, ontdekkingen en de prijs die we betalen voor het verleggen van onze grenzen,” zei Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “We kunnen niet wachten om spelers te tonen hoe de campaign, side-quests en aanvullende content allemaal samenkomen. Er zal in OUTRIDERS bijzonder veel te doen zijn voor spelers, of die nu in hun eentje spelen of in co-op.”

 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner