De Steam Link app is eindelijk weer beschikbaar voor iOS

Android-gebruikers kunnen al geruime tijd genieten van het gemak van Steam Link op mobiele devices, maar om onduidelijke redenen was de app lange tijd niet beschikbaar voor iPhones en iPads. Apple besloot na de initi√ęle release namelijk om deze alsnog te weigeren, waardoor iOS-gebruikers die het op dat moment nog niet hadden gedownload achter het net visten. Deze week kwam daar eindelijk verandering in.

Wie nu in de App Store zoekt, kan de Steam Link app kosteloos downloaden. Hiermee kunnen games via Steam gestreamd worden naar mobiele devices die via een ethernet kabel of 5GHz Wi-Fi-verbinding op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Het feitelijke werk wordt dus nog steeds door de computer gedaan, maar je kunt nu met behulp van een Steam controller je spel spelen in bijvoorbeeld de luie zetel of in bed.

De Steam Anywhere-functie die eerder werd toegevoegd aan de Android-versie, waarmee de restrictie dat je in hetzelfde netwerk moet zitten werd opgeheven, zit helaas niet in deze versie. Het is echter waarschijnlijk dat deze op korte termijn zal volgen.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner