De sale van IndieGala staat helemaal in het teken van Capcom

Capcom heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad. Gamers stonden niet meer bepaald te popelen voor de zoveelste re-release van een eerder verschenen game, terwijl nieuwe delen in hun bestaande series ook niet zo goed ontvangen werden als gehoopt. Met het succes van Resident Evil VII in het achterhoofd, de succesvolle launch van Monster Hunter: World enkele dagen geleden en de release van Mega Man XI in het verschiet, lijkt de uitgever er echter helemaal bovenop te komen.

Desondanks is extra geld nooit weg, en daarom mag IndieGala nu met trots een Capcom sale hosten op zijn platform. Maar liefst 21 games, waaronder Marvel VS Capcom: Infinite, Dead Rising 4 en de Mega Man Legacy Collection zijn nu met kortingen tot wel tachtig procent binnen te halen zolang als dat de sale loopt. Wacht dus niet te lang en klik hier om te zien of er ook voor jou iets te vinden is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Capcom of IndieGala, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: IndieGala

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner