De Rogue-klasse keert terug in Diablo IV

Op Blizzcon is bekendgemaakt dat de Rogue haar terugkeer zal maken sinds haar laatste speelbare verschijning in Diablo 1.

Omdat Diablo IV een open world game zal zijn, kunnen spelers zelf kiezen op welke manier zij de nieuwe class vorm willen geven. Zo begint het al met het selecteren van je uiterlijk, kies je voor een klassieke Rogue met het rode armor van de Sisterhood of the Sightless Eye zoals in Diablo 1 of ga je juist voor een cloak √° la Assassin’s Creed? Ook bij de wapens zijn er meerdere mogelijkheden: op afstand kan je gebruik maken van bogen en kruisbogen en dichtbij van zwaarden en dolken. De regio waar je start zal bepalen met welk van deze wapens je begint.

Daarnaast zijn er nog drie specialisaties mogelijk: Combo Points, Shadow Realm en Exploit Weakness. Combo Points zorgen voor een ritmische speelstijl, waarbij je zwakkere aanvallen opspaart om ze vervolgens in een verpletterende finisher te kunnen gebruiken. Bij Shadow Realm zal de speler voor enkele ogenblikken in de schaduw kunnen verdwijnen om zijn tegenstanders te verrassen. En bij Exploit weakness zullen sommige vijanden voor korte tijd extra kwetsbaar zijn voor aanvallen van de Rogue. Als laatste keuze kan er een element worden toegewezen aan de nieuwe klasse, namelijk Frost, Poison of Shadow. De ontwikkelaars noemde als een van de belangrijkste eigenschappen van de Rogue haar mobiliteit. Die wordt gewaarborgd met aanvallen zoals Rain of Arrows, Dash en Shadowstep.
 

           
Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner