De PS5 devkit is eindelijk in het echt te bewonderen

Dat de devkit van de PlayStation 5 al enige tijd in de omloop is, dat is ondertussen oud nieuws. Lekkers kregen schetsen, gedetailleerde tekeningen en zelfs een 3D geprinte versie van de console in handen, welke nadien door Sony werden bevestigd als zijnde juist. Een daadwerkelijke foto of video van de devkit bleef echter uit...tot nu.

AllGamesDelta, een prominente lekker op Twitter, deelde namelijk gisteren een foto van maar liefst twee van zulke apparaten, die precies hetzelfde ogen als de schetsen en print. Opwindender is echter dat we ook een tweetal Dualshock 5 zien, die nauwelijks veranderd lijken te zijn ten opzichte van de Dualshock 4. Dat is echter niet anders geweest bij vorige generaties, waardoor dit niet verrassend is.

De ontwikkelaar die deze foto heeft gemaakt wenst anoniem te blijven, waardoor het niet met honderd procent zekerheid te zeggen is dat die echt is. Er zijn echter wel voldoende zaken die hierop wijzen. Om te beginnen zijn er de devkits zelf die, zoals we eerder zeiden, precies ogen zoals die in eerdere lekken die legitiem zijn gebleken. Verder zie je aan de rechterzijde van de foto nog twee devkits, van respectievelijk de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. Hiermee is het vrijwel zeker dat het daadwerkelijk een ontwikkelaar betreft. Het belangrijkste is echter dat er geen spectaculaire onthullingen zijn.

Meestal wanneer een lekker met valse foto's aandacht wilt trekken, doet hij details erin verbergen die buzz veroorzaken. De console zijn design verrast echter niet en ook de Dualshock zal geen schok zijn voor de meeste gamers. Zelfs de tekst op de console, waarover het gerucht ging dat er Demons Souls Remake Prototype stond, bevat niets meer dan zaken als een IP- en MAC-adres. In zijn tamheid is hij dus geloofwaardig, al is een korreltje zout nooit een overbodige luxe.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner