De Nintendo 64 krijgt een nieuwe controller

Hardwarefabrikant Hyperkin komt in het eerste kwartaal van 2019 met een gloednieuwe controller voor de Nintendo 64. Dit heeft het bedrijf aangekondigd.

Hoewel ''The Admiral'' geïnspireerd is door de iconische en vaak bespotte drietand van de Nintendo 64, kiest Hyperkin voor diens controller voor enkele grote veranderingen aan de vormgeving. Zo lijkt dit model meer op de pro controller voor de Nintendo Wii en bevat deze dus geen drie handvaten. Verder hoef je je met The Admiral ook niet druk te maken om kabels, daar deze werkt via een Bluetooth-dongel die je in de 64 steekt. Deze dongel slaat bovendien savegames op.

Gamers die The Admiral kopen, zullen tot zes uur kunnen spelen op een volle batterij. En dat niet enkel op een Nintendo 64. De controller kan namelijk ook worden gebruikt op PC, Mac, iOS en Android.

Wanneer The Admiral precies verschijnt, wat die gaat kosten en of Belgische en Nederlandse retailers hem in het assortiment zullen opnemen, daar kunnen we op het moment enkel naar gissen.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner