De nieuwste update voor Kamihime Project R is live

Kamihime Project
RPG
ja
PC

Er zijn maar weinig games die zo vaak nieuwe content ontvangen als de twee versies van Kamihime Project. Ook deze maandag stuurt Nutaku weer een e-mail uit, waarin het beschrijft wat voor lekkers spelers nu weer in het spel kunnen vinden.

De toelichting van de nieuwe update begint al goed, met een gloednieuwe raid die naar het spel komt. Deze raid heet The Holy Light's Overshadowed Snow Peak en komt met een begeleidende raid missie welke je kunt proberen te tackelen.

Met een nieuwe raid komen natuurlijk nieuwe karakters en wapens om vrij te spelen. Spelers hebben daarom nu kans om Super Super Rare Dark Kamihime Samael en Super Rare Dark Kamihime Cernunnos aan hun verzameling toe te voegen. Hiernaast kunnen ze ook Super Super Rare Dark Weapon Downtime Hammer Un-Sorted Preg en Super Rare Dark Weapon Cornone ontgrendelen.

Met de komst van deze updates gaan ook verschillende tijdelijke acties van start. Zo heb je tot 23 december 07:00 uur 1500% meer kans om de nieuwe karakters te winnen in de Gacha en zijn er nieuwe Dark Weapon, Accessory en Eidolon Gacha te vinden. Bovendien krijgt iedereen die voor het einde van het jaar inlogt ook nog een bonus.

Als je dacht dat we klaar waren, dan zit je er ontzettend naast. Met deze update krijgen namelijk ook verschillende wapens hun Final Break Limit. Concreet zijn het de Super Super Rare Water Victoria Gun, Super Super Rare Wind Gungnir, Super Super Rare Dark Stealth Crown en Super Super Rare Water Royal Blaster die deze upgrade ontvangen.

Tenslotte is de Daily Quest Spree tijdelijk voor de helft van de AP, is Accessory Quest Rank 5 nu beschikbaar en ontvangt de Accessory Shop nieuwe voorwerpen, zijnde:

  • Ancient Inferno Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(flame)
  • Ancient Deluge Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(water)
  • Ancient Hurricane Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(wind)
  • Ancient Plasmic Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(thunder)
  • Ancient Divine Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(light)
  • Ancient Demonic Earring/Bracelet/Necklace/Tiara/Brooch(darkness)

 

 

Bron: Nutaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner