De nieuwe patch voor Everspace optimaliseert de game voor Xbox One X

Everspace
31 mei 2017
niet beschikbaar
nee
PC, Xbox One

Xbox One X-bezitters die Everspace spelen, zullen het allicht al gemerkt hebben. De game heeft in de afgelopen dagen een patch ontvangen die het spel laat profiteren van de extra kracht van de console, waardoor onder andere de framerate en resolutie een boost krijgen.

Op het persportaal van ROCKFISH Games valt te lezen dat de nieuwe patch ervoor zorgt dat de game in native 4K gespeeld kan worden met 30fps of met 60fps met verbeterde draw distance, beter ogende schaduw- en lichteffecten, shaders en VFX-effecten in 1080p.

Natuurlijk is ROCKFISH blij met hetgeen dat ze bereikt hebben en dat steken ze dan ook niet onder stoelen of banken. ''De Xbox One X is een monster van een console en we zijn blij dat die het gat tussen consoles en gaming PC's kan dichten,'' zegt Michael Schade, CEO en mede-oprichter van de ontwikkelaar.''Op de console heeft Everspace zonder twijfel nog nooit beter geoogd en fijner gespeeld dan op de Xbox One X.''

Om deze update te realiseren, werkte ROCKFISH nauw samen met Microsoft. Zoals je kon verwachten wil de techgigant daarom ook graag een duit in het zakje doen met een citaat van Chris Charla, de Director van het [email protected]: ''We zijn super enthousiast over Everspace Enhanced op Xbox¬†One X, die 4K rendering ondersteunt, evenals verbeterde graphics met super vloeiende 60fps gameplay in 1080p. Everspace Enhanced is een fantastisch uithangbord voor waar de Xbox¬†One toe in staat is en we kijken uit naar de Encounters-uitbreiding die tevens gaat verschijnen voor de gehele Xbox¬†One-familie.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner