De NES Classic is ook al afgeprijsd bij Conrad

Bij onze nieuwsberichten over de Sega Megadrive Flashback HD en Commodore 64 Mini haalden we hem al even aan: de NES Classic. Deze blast from the past begon deze hele mini-retro-trend en was als gevolg lange tijd nergens te krijgen. Langzaam maar zeker begint echter een voorraad te ontstaan, waardoor voorzichtig met de prijs gestunt kan worden.

De prijsdaling van de NES Classic is niet zo spectaculair als bij de andere twee het geval was, de prijs gaat van € 69,99 naar € 66,49, maar desondanks hebben we na lang twijfelen besloten deze aanbieding te delen. Zoals gezegd was de NES Classic immers lange tijd nergens te vinden, waardoor hij nog steeds op de verlanglijst staat van menig gamer. En hier is een kans om die af te kunnen strepen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Conrad of Nintendo, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Conrad

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner